Over ons

Welkom bij Toscana Hoogeveen!

Schutstraat 12-02
7901EC Hoogeveen
Telnr: 0528-741041

Dé plek om gezellig te komen smullen van ál ons lekkers. In onze ijsvitrines vind je 48 verschillende verse ijssmaken, die het hele jaar door rouleren. Op deze manier word je altijd verrast als je een bezoekje aan ons brengt. Naast het overheerlijke ijs hebben wij ook een grote menukaart voor je klaar liggen. Wij serveren 20 verschillende luxe tosti’s, met iedere maand een uitblinker! Ook kun je genieten van onze koffievariaties (denk aan een latte macchiato, of een ijskoffie!), vers gemaakte milkshakes, warme wafels (bijvoorbeeld met warme kersen of verse aardbeien) en ijscoupes.Ook verkopen wij in onze salon luxe handgemaakte Fairtrade bonbons van Albért. Heerlijk voor bij de koffie, of als cadeautje! Tevens zijn wij het verkooppunt van Blond Amsterdam in Hoogeveen.

Ook kun je genieten van onze speciale ‘High tostea’. Dit is 1,5 uur genieten van onbeperkt thee, bonbons, mini tosti’s, zoete lekkernijen en een ijsproeverij! Gezellig met je familie, vriendinnen of collega’s! (Wel graag even van te voren reserveren)

Ook kun je handgemaakte ijstaarten bestellen, met je eigen 3 favoriete ijssmaken! Wij maken hem voor je. Deze zijn ook te bestellen op deze website.

Ook kun je ons volgen op Facebook en/of Instagram.