Alles over Geruba

Kwaliteit en vakmanschap

Werken met chocolade vergt kennis, passie en vakmanschap. De ervaring van de chocolatier is van cruciaal belang om het beste in het bruine goud naar boven te brengen.

En laat Geruba die ervaring nu net in huis hebben. Het jonge, levendige en ambitieuze team zet zich dagelijks in om kwalitatief hoogwaardige producten te creëren, ambachtelijk, dus geheel met de hand.

Elk stukje chocolade, in welke vorm dan ook, krijgt persoonlijke aandacht. Geruba investeert liever in mensen dan in machines. Want aandacht, dat is wat het verschil maakt. Het team van Geruba bestaat in totaal uit meer dan 30 enthousiastelingen met een voorliefde voor chocolade.

Het samenstellen van de perfecte chocolade, bonbon of truffel begint met een uitstekende basis. Een basis van goede en eerlijke ingrediënten. Daarom werkt Geruba uitsluitend met UTZ gecertificeerde topchocolade van Callebaut en Belcolade.

Chocolade van de allerbeste kwaliteit, doordat elk detail in elke fase van het proces nauwlettend in de gaten gehouden. UTZ gecertificeerde chocolade is afkomstig van boeren die oog hebben voor mens en milieu, met toegewijde expertise van boon tot chocolade. Deze chocolade wordt vervolgens met aandacht, passie en vakmanschap verwerkt. Dat proef én zie je.